Praha podporuje zvyšování kvality praxí žáků a studentů v předškolním vzdělávání
Magistrát hl. m. Prahy v rámci dlouhodobého projektu iKAP 2 – Komplexní program rozvoje klíčový...
Číst článekNa konci května se vybraní žáci SŠG U Krbu zúčastnili netradičního workshopu na téma výroba sushi. Vedl jej Richard Tomáš, který v roce 2023 reprezentoval restauraci YAMATO a Českou republiku na WORLD SUSHI CUP JAPAN 2022 v Tokiu, kde se umístil v celkovém hodnocení na 1.místě, získal zlatou medaili a stal se prvním Čechem, který získal titul Grand World Champion.
„Workshop hodnotím velmi pozitivně. Žáci byli rádi, že se mohou seznámit s novými surovinami, tradiční a moderní výrobou sushi a prakticky si vše vyzkoušet,“ zhodnotil pan Dušan Metelka, vedoucí učitel odborného výcviku.
Komentáře k článku (0)
Napsat komentář