Čeština‎English

Fotogalerie: Workshop se světovým šampionem v sushi na SŠG U Krbu

Článek - iKAP 31.5.2023 Markéta Brücknerová Archivovaný článek

Na konci května se vybraní žáci SŠG U Krbu zúčastnili netradičního workshopu na téma výroba sushi. Vedl jej Richard Tomáš, který v roce 2023 reprezentoval restauraci YAMATO a Českou republiku na WORLD SUSHI CUP JAPAN 2022 Tokiu, kde se umístil v celkovém hodnocení na 1.místě, získal zlatou medaili a stal se prvním Čechem, který získal titul Grand World Champion.

„Workshop hodnotím velmi pozitivně. Žáci byli rádi, že se mohou seznámit s novými surovinami, tradiční a moderní výrobou sushi a prakticky si vše vyzkoušet,“ zhodnotil pan Dušan Metelka, vedoucí učitel odborného výcviku.

Zobrazit články autora

Markéta Brücknerová

Sledovat
Sleduje: 4
X

Sledovat

E-mail: *
31.5.2023 Markéta Brücknerová Archivovaný článek
Zobrazit Skrýt

Komentáře k článku (0)

Napsat komentář

Napsat komentář